Meer resultaten voor appartement te koop koksijde

 
 
appartement te koop koksijde
Appartement te Koksijde Immo Francois.
050 32 34 34. Te koop Het Zonnige Hoekje. Lees hier de voorschriften van ruimtelijke ordening Lees hier de EPC/EPB specificaties. hieronder de voorschriften van ruimtelijke ordening. Dagvaardiging voor stedenbouwkundige overtreding? Hieronder de EPC/EPB specificaties. K Peil 0 kWh/m 2. EPC Waarde 102 kWh/m 2. Badkamer 2 4msup2 8msup2. Keuken 2 7msup2 21msup2.
Appartement Appartementen Te Koop In Koksijde Incl. Deelgemeentes Immo Proxio.
Appartement 905 Huis 151 Project 83 Garage 78 Grond 54 Vakantiewoning 27 Commercieel 21 Overige 1. De nieuwste panden op de markt als eerste in uw mailbox? Nieuwbouw Appartement te koop Koksijde. Appartement te koop Koksijde Zeelaan 176 A/ / 0201 ref. 1371886 Appartement met 3 slaapkamers op verdieping 2 Bewoonbare oppervlakte 150 m.
Immo Oostduinkerke Koksijde vastgoed te koop aan de kust Immo Angelo Oostduinkerke.
Vastgoed kopen in Oostduinkerke wonen bij zee strand dijk duinen. Een villa in de duinen een appartement met zicht op zee uw woonwens staat vast in ons overzicht vastgoed te koop.
Kopen Immo Thalassa.
Tempora mutantur nos et mutamur in illis. De tijden veranderen en wij veranderen mee. T 32 058 51 11 62. F 32 058 51 77 16. Ma 09.00 12.30u 14.00 17.30u. Di 09.00 12.30u 14.00 17.30u. Do 09.00 12.30u 14.00 17.30u.
Te koop appartementen en woningen in Oostduinkerke Immo Plaza.
Immo Plaza biedt u een steeds wisselend assortiment kooppanden van studio's appartementen tot villa's. Wilt u uw eigendom verkopen? Immo Plaza garandeert u professioneel advies persoonlijke opvolging discretie en een resultaatgerichte service. Te koop appartementen en woningen in Oostduinkerke. Plaza II/S18 Garage / staanplaats. Goed gelegen parking in de Residentie Plaza II. Residentieel 3-slaapkamer appartement op topligging te Oostduinkerke! 109 m 2 3 slpk. Instapklaar appartement in luxe-residentie Navita te Oostduinkerke! 76 m 2 2 slpk. Ruime appartementen in nieuwe residentie Oosterhuis.
Appartementen en studios Te Koop Gernic Vastgoed Immobilien Koksijde.
Het appartement op de eerste verdieping bestaat uit 1 slaapkamer en 2 terrassen 1 zijterras van 5m en 1 groot terras achteraan van 45m. Mogelijkheid tot 2de kinderslaapkamer. Het appartement bestaat uit 1 slaapkamer en 1 hoekterras van 85m. Mogelijkheid tot 2de kinderslaapkamer. Het appartement is gelegen op de 2de verdieping en bestaat uit 2 slaapkamers en 2 terrassen 1 terras vooraan van 3m en 1 achteraan van 72m.
Immo La Terrasse Verkoop van appartementen studio's villa's woningen en bouwgronden in Koksijde Oostduinkerke en Sint-Idesbald.
Het grootste aanbod aan appartementen studio's villa's woningen en bouwgronden te koop in Koksijde Sint-Idesbald en Oostduinkerke.
luxe nieuwbouw appartementen en garages te koop St.-Idesbald en Koksijde gelegen aan de Westkust.
De eigenaars zijn dan ook vol lof over hun aankoop ze vinden het er. Op de werf Residentie Tjènne. De contouren van het gloednieuwe project Tjènne te Koksijde is in opbouw en wordt met de dag duidelijker. De bouwvakkers realiseerden de ruwbouw van. Het beste pensioenfonds is je eigen woning. Investeren in vastgoed en dan specifiek in nieuwbouw wordt steevast beschouwd als een interessante investering en een appeltje voor de dorst. meer nieuws en evenementen. Middeleeuws winterevenement Stella de Dunis. Hebt u even genoeg van de typische kerstmarkten en jingle bells? Kom dan op 27 december naar Sint-Idesbald voor een origineel winterevenement in. Ontmoet de Kerstman in Sint-Idesbald op 23 december!
Appartementen te koop in Koksijde Agence Ultimmo.
Wij voeren klantentevredenheid hoog in het vaandel. U kan dus rekenen op objectief advies en een persoonlijke begeleiding. Appartement te huur Koksijde. Appartement te huur Oostduinkerke. Appartement te huur Sint-Idesbald. Appartement te koop Koksijde. Appartement te koop Oostduinkerke. Appartement te koop Sint-Idesbald.
Appartement frontaal zeezicht koksijde Trovit.
Je zoekopdracht Appartement frontaal zeezicht koksijde. 1-15 van de 45. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang meldingen wanneer er nieuwe advertenties beschikbaar zijn voor appartement frontaal zeezicht koksijde.
Appartement te koop Koksijde Groep Caenen.
Te huur op jaarbasis Vakantieverhuur. Zoek op naam pand of ref. Zoek op naam pand of ref. Appartement te koop Koksijde. Groep Caenen biedt u diverse luxueuze en stijlvolle appartementen te koop aan in Koksijde en omgeving. Wij zijn uw vastgoedspecialist voor unieke woningen op bijzondere en zeer aantrekkelijke locaties. Bent u een ondernemer of een particulier en hebt u interesse in een appartement in Koksijde? Groep Caenen heeft diverse appartementen te koop in Koksijde en omgeving. Onze vastgoedservice biedt u namelijk hoogwaardig afgewerkte appartementen met een zeer stijlvolle inrichting op een loopafstand van het strand. Wij hebben appartementen met een oppervlakte van 40 m2 tot 200 m2.
ERA Servimo ERA Belgium.
Reserveer uw vakantie aan zee huis studio appartement of villa te huur per weekend midweek week of langer boek online of mail ons servimo@era.be. Verkoop Ruim en gevarieerd aanbod immo te koop in Nieuwpoort Oostduinkerke Koksijde St Idesbald en De Panne. Syndic gebouwen groepen van gebouwen garagecomplexen vakantieparken van De Panne tot Nieuwpoort. Contacteer ons voor een verblijvend gesprek en/of een offerte aan concurentiële tarieven servimo@era.be. Jaarverhuur Aanbod te huur op jaarbasis in St Idesbald Koksijde Oostduinkerke De Panne of Nieuwpoort? Bekijk ons overzicht of contacteer ons servimo@era.be. 8620 Nieuwpoort Domein Ysermonde Zeemeerminnedreef 11 T 058 22 32 12. 8670 Oostduinkerke Leopold II Laan 268 T 058 533 740. 8670 Koksijde Zeelaan 276 T 058 51 23 23.

Contacteer ons